Közúton:
a 13A országos főút mellett fekszik a Fehér-Nyikó völgyében.

Székelyudvarhelytől 13 km.
Parajdtól 25 km.
Szovátától 32 km.
Csíkszeredától 65 km.


Kovács Sándor
tel: 0040 744 594 824
fax: 0040 266 248 537
email: office@erdelyiszallasok.ro

“Miénk a fény, amit lelkünkbe fogadunk;
            s a föld, amelyen élünk és meghalunk” /Tamási Áron/A foglalshoz tltse ki a kvetkező mezőket:
 
Nv:
 
E-mail cm:
 
Telefonszm:
 
 
Ignyelt szobk szma
 
Egy gyas:
 
Kt gyas:
 
Franciagyas:
 
Ptgyas:
 
Apartman:
 
 
Szemlyek szma:
 
 
Tartzkods ideje:
 
rkezs:
 
Tvozs:
 
 
Foglalssal kapcsolatos
megjegyzsek, krsek:
 A farkaslaki Copral Kft 1995 óta foglalkozik vendégellátással, s az elmúlt tízenöt év tapasztalata is segített abban, hogy mára minőségi, feledhetetlen, élményekben gazdag és páratlan kikapcsolódást kínál a vendégeknek. A minőségre garancia a nagyszámú visszajáró vendégek száma és az évről évre gyarapodó új csoportok. A vendégek számára ígényes szállást és étkezést biztosítunk. Az elszállásolás családi házaknál történik 2-3 ágyas szobákban. 2003-as év után 220 személyt tudunk fogadni. Vacsora és közös reggeli a Gordon kisvendéglőben. Gyerekkedvezmény: 10 év alatti gyermekek 50% kedvezményben részesülnek. Az árak megeggyezés szerint.

A Gordon kisvendéglőben felkészült személyzet, különféle inyencségekkel és házi specialitásokkal fogadja a kedves vendégeket. A gyors es profi szintü kiszolgálás valamint az étterem hangulata varázslatos étkezest biztosít.

A cégnél 10 alkalmazott legjobb tudása szerint azon tevékenykedik, hogy vendégeink üdülése zavartalan és élménydús legyen. A Copral Kft az utóbbi 5 évben állandó résztvevője a Budapesti Turisztikai Vásárnak. A közeljövőben újabb vendégházak csatlakoznak a szállásadók sorához, és a tervek szerint modernebb étterem áll majd a vendégek rendelkezésére. A Venyige néptáncegyüttes igény szerint fellépést tart csoportoknak, Szatmári, Kalotaszegi, Mezőségi, Kisküküllőmenti és Udvarhelyszéki táncokat mutatnak be. Vendégeink kapcsolatba léphetnek velünk az Elérhetőségeknél felsorolt címek egyikén, de ajánlatainkat megtalálják több utazási iroda katalógusában is. Látogasson Erdélybe, és ne mulassza el megtekinteni azt a falut és azt a környéket, ahonnan Tamási Áron indult, Farkaslakát. Ugyanis gyermekként az első lépésektől az első szavakon át itt tanult meg mindent a nagy író, amivel később világirodalmi szintre emelte a székely humort.

Látogatásához a legkiválóbb feltételeket nyújtjuk.

Bővítettük és komfortosabbá tettük panziónkat az idei szezonra. Vendégeink további két kétágyas valamint egy újabb háromágyas szobában rendezkedhetnek be erdélyi utazásuk idejére.

Az új szobákat minden igényt kielégítően szereltük fel, minőségi alapanyagokból gondos kiviteléssel készítettük el, hogy a legapróbb részlet is vendégeink üdülését és pihenését szolgálja.

Újonnan felszerelt két fürdőszobánk szintén minőségi alapanyagokból és a részletekre kitérő gondos kivitelezéssel készültek.

Erdély hagyományos ízeit vendégeink megrendelhetik a panzió éttermében, de akár meg is tanulhatják azok elkészítését, ugyanis vendégeink rendelkezésére áll egy minden igényt kielégítő konyha a hozzá tartozó jól felszerelt ebédlővel együtt.2024 prilis 23. - Béla napja.
Ltogatk szma: 241964.
DirectWeb Web + Print Design Development